Uitgelicht

  • Basis voor succes
    Kom erachter waarom Beeffective werkt!
  • Evenwicht en daadkracht
    Beeffective past ook in jouw organisatie!
  • Grenzenloos samenwerken
    Word een partner van Beeffective!

 
 

 
 

Functionaliteit

 
 
Dashboard
Dashboard
Functionaliteit

Het standaardpakket van Beeffective bevat alle componenten voor een pragmatisch en doelgericht performance-systeem. Centraal staat onderlinge interactie, het teamgesprek en het delen informatie met betrekking tot de doelen van teams en mensen binnen de organisatie.

Dit doen we middels een combinatie van persoonlijke aandacht, diepgaande teamgesprekken en het borgen van die zaken in een digitale omgeving; waardoor mensen zicht krijgen in de ontwikkeling van de organisatie, hun team(s) en zichzelf. Hierdoor vergroot je de effectiviteit en zelfsturing van je mensen en teams.
De digitale Beeffective functionaliteit bestaat uit de volgende elementen:

- Team werkomgeving: Alle groepen in de organisatie krijgen hun eigen digitale omgeving, bouw je veilige en makkelijke interne social-media.

- Persoonlijk dossier: Iedereen in de organisatie krijgt een persoonlijk e-portfolio.

- Team dashboard: Ondersteunt zelfsturing in teams door weergave van relevante resultaten.

- Persoonlijk dashboard: Houd grip op je eigen ontwikkeling.
Een vragenlijst
Een vragenlijst
- Scans: Ontvang relevante scans direct in je mailbox; wordt regelmatig getriggerd om bewuste aandacht aan ontwikkeling te geven.

- Rapportages: In 1 oogopslag inzicht in diepgaande analyse.

- Berichten: Een veilig, gesloten, berichtensysteem waarmee alle communicatie binnen de organisatie gestructureerd wordt en is vastgelegd. Confidentiële informatie blijft op deze manier binnen de beveiligde omgeving.


Techniek en Veiligheid

Beeffective is ontwikkeld op basis van de LAMP (Linux, Apache, MySQL en PHP) software stack. Deze open en standaard technologieën geven een solide basis en doorgroei mogelijkheden voor de toekomst. De user-interface is beschikbaar op alle populaire browsers en is zowel voor desktop, tablet en mobiel gebruik geoptimaliseerd met behulp van HTML5. Beeffective wordt volledig in de cloud gehost en is daarmee altijd en overal beschikbaar.

Beeffective beschikt standaard over een groot aantal veiligheidsfuncties. Een rechtenstructuur bewaakt toegang tot privacy gevoelige en confidentiële informatie. De data van de gebruikers blijft ook altijd in eigendom van de gebruikers en de organisatie.

Meer weten

Geïnteresseerd geraakt en wil je Beeffective eens in het echt zien? Wil je weten wat Beeffective voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak >>

 

Deel deze pagina

 
 
Control Panel beeffective