Uitgelicht

 • Grenzenloos samenwerken
  Word een partner van Beeffective!
 • Evenwicht en daadkracht
  Beeffective past ook in jouw organisatie!
 • Basis voor succes
  Kom erachter waarom Beeffective werkt!

 
 

 
 

Implementatie

 
 
Implementatie

Word je ook zo moe van eindeloze ICT-implementaties en uit de hand lopende consultancy-trajecten? Wij ook! Daarom bieden we met Beeffective een helder en afgebakend pakket waarbij je van tevoren weet waar je aan begint.

De kracht van Beeffective is niet zozeer een software-tool, daarvan zijn er immers voldoende, idem geldt voor organisatieadviseurs en coaches. Echter een slimme combinatie van beide maakt dat je in een kort tijdsbestek doelgerichte diepgang bereikt.
Een Beeffective implementatie voor teams tot 10 personen (meer/grotere teams is uiteraard mogelijk) bestaat uit 3 delen:

Stap 1: De nulmeting

Een 1-daagse nulmeting bestaat uit:
 • Een AgilitY-scan voor management
 • Cultuurscans voor de medewerkers
Hierbij wordt gekeken hoe het gesteld is met de beschikbaarheid van kennis, duidelijkheid van doelstellingen, de bereidheid tot samenwerken en het innovatie- en prestatievermogen van de organisatie.
Stap 2: Analyse en inrichting

In deze fase richten we de persoonlijke en team omgeving in, en bespreken we samen de scans die als input dienen voor de rapportages in het dashboard.

Je zult merken dat een gesprek aan de hand van een scan in een kort tijdsbestek veel diepgang en nieuwe inzichten brengt. In totaal is er een keuze uit maximaal 10 verschillende analyses/gespreksonderwerpen die een totaalbeeld van de organisatie scheppen. Het inrichten van de functionaliteit, het voeren van de teamgesprekken en het analyseren van de eerste resultaten gebeurd in 5 workshops van 3 uur.

Stap 3: Onderhouden en ontwikkelen

Beeffective is makkelijk te onderhouden en prikkelt medewerkers actief om aan de slag te gaan met de uitkomsten van de analyses. Het systeem verzorgt automatische mailings zodat je zelf kunt bepalen hoe vaak je medewerkers wilt uitdagen om aandacht aan hun ontwikkeling te geven. Bovendien worden leidinggevenden getriggerd om in de waan van alle dag toch tijd en aandacht te besteden aan de gesprekken die het verschil kunnen maken om koers uit te stippelen en doelen te bereiken.

Optioneel

Het aanpassen en uitbreiden van de standaard functionaliteit om overeen te komen met specifieke wensen is mogelijk:

Branding: Beeffective in je eigen huisstijl, voor een nog persoonlijker en meer aansprekend geheel;

Maatwerk scans en rapportages: Meer of andere inzichten nodig? Geen punt, we werken graag samen aan maatwerk scans om (complexe) analyse leuk en nuttig te maken;

Sparringpartner: Onze standaard ondersteuning is altijd uit te breiden met extra support op locatie. Bij periodieke reviews kun je zelf aangeven of je wel of geen behoefte hebt aan een ondersteunende sparringpartner. Behoefte aan een ‘altijd, overal en toegankelijke’ sparringpartner? Daarvoor bieden we de flexibele Skype support voor teams en individuen;

Taalpakket: De standaard taal in Beeffective is Nederlands. Voor internationaal gebruik is het mogelijk om gebruik te maken van taalpakketten.

Meer weten

Geïnteresseerd geraakt en wil je Beeffective eens in het echt zien? Wil je weten wat Beeffective voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak >>

 

Deel deze pagina

 
 
Control Panel beeffective